De Klussenier Martin Vrieze
De Klussenier Martin Vrieze

Lageweg 5
9698 BH Wedde

Dien uw offerte-aanvraag in   

0597 56 36 90
06 5284 8373
martinvrieze@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 60177799

Even voorstellen

Mijn naam is Martin Vrieze, en woon in Wedde, in het prachtige Westerwolde. In een straal van 40 kilometer  ben ik beschikbaar voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rond uw woning.

Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest als uitvoerder van diverse bouwprojecten, in de renovatie, nieuw- en verbouw, heb ik besloten om mijn eigen klusbedrijf te starten. Gewoon doen waar ik goed in ben en dit op mijn eigen manier. Ik besteed bijvoorbeeld veel aandacht aan de uitvoering en afwerking van de opdracht en ook aan kwaliteit van het product.

Wat kan ik voor u betekenen?
Ik ben gespecialiseerd in onder andere verbouw-, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden. Voor de verbouwing van uw keuken, badkamer of toilet bent u bij mij aan het juiste adres. U kunt mij ook benaderen voor alles op het gebied van timmerwerk, het plaatsen van dakramen, tegelwerk.

Naast de vakkundige uitvoering mag u van mij ook kwaliteit verwachten voor een oerdegelijke prijs. Ik ben een liefhebber van duidelijke taal. Dit betekent dat we vooraf alles rondom de opdracht bespreken en vastleggen in een vrijblijvende offerte. Voor mij geldt "afspraak is afspraak!" 

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Ik kom graag bij u langs om uw wensen te vertalen naar een bouwtechnisch uitvoerbaar plan. Zoals iedere Klussenier bereken ik geen voorrijkosten en ontvangt u 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden.

U kunt met mij gerust contact opnemen voor  een vrijblijvende afspraak.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...